Nya möbler till väntrum från Anatex!

Till höstsäsongen har Anatex tre nya möbler till svenska marknaden som finns till försäljning hos oss på Smultronbyn Träleksaker:

Brandbilen Fargo Aktivitetscenter – Brandbilen Fargo är både dekorativ och rolig! Ett helt underbart aktivitetscenter som tar plats som mittpunkten i varje lek- eller väntrum.

Deluxe Rollercoaster aktivitetsbord – Ett mycket stabilt aktivitetsbord där sittplatserna sitter ihop med bordet. På bordsskivan sitter en stor, färgglad kullabyrint fastmonterad.

Spaceship Atlantis Aktivitetscenter – Rymdskeppet Atlantis lockar med många spännande spel. Temat i detta aktivitetscenter är den yttre rymden. Här finns det så mycket att göra att barnen lätt glömmer bort tiden och aldrig har tråkigt!

Om tillverkaren Anatex:
Anatexs bord, paneler och möbler är fantastiska aktivitetscenter med funktioner och detaljer som utmanar, förbryllar och roar barn (och till viss del vuxna)!

De är perfekta att montera upp på förskolan, skolan, väntrummet på sjukhuset eller hos tandläkaren, hos bilmekanikern, på restaurangen, varuhuset, lekplatsen o.s.v.

Samtidigt som de på ett pedagogiskt sätt håller barnen sysselsatta och roade kan mamma och pappa t ex handla, prata, äta, vänta etc. i lugn och ro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s