Doptider i Sverige

Nu är det tydligt att det är doptider i Sverige! Vi märker det på kundernas beställningar och det är roligt att få slå in fina paket och skicka ut till Sveriges små bebisar 🙂

Att välja namn är svårt, det finns ju så många att välja på!! På namntoppen 2010 stod Maja, Alice och Julia samt Oscar, William och Lucas. De namn som ökat mest är Tove, Minna och Novalie samt Frank, Elvin och Milo. En sida att rekommnedera för de som spånar är http://svenskanamn.alltforforaldrar.se/.

För er som letar efter en doppresent eller dopgåva som det också kallas finns det en egen kategori i shopen som heter just Doppresenter. Populära doppresenter i Smultronbyns sortiment är t ex dragleksaker, åkfordon, träklossar och olika typer av plocklådor. Smultronbyn har också mer traditionella doppresenter som sparbössor, speldosor och musikinstrument.

Kan du inte själv närvara vid dopet kan vi skicka din gåva inslagen till rätt adress med en personlig hälsning från dig skrivet på ett hälsningskort, se vår Presentservice.

Här kommer lite bilder på populära doppresenter från Smultronbyn Träleksaker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s